Multi m-au injurat in gand (unii si prin viu grai), dupa ce s-au uitat la fotografiile mele postate pe la ora 12, atunci cand incepe sa ti se faca foame dar esti la birou si ai timp doar sa mergi pana la automatul cu biscuiti sau, in cel mai bun caz pana la cantina corporatiei, care in cele mai multe cazuri vinde o mancare pe care, cu toata bunavointa, o pot cataloga indoielnica.
Asa ca ma voi apuca de gatit. In restaurant, de data asta. Nu va fi zilnic, vor fi cateva evenimente, care, in functie de reactia voastra se vor intampla mai des sau mai rar.
Ma voi stradui, ca de fiecare data cina gatita de mine sa fie un rasfat. Va fi un meniu compus din trei feluri, pe principiul aperitiv, fel principal si desert.
Voi avea grija ca portiile sa fie optime, in sensul in care nu vreau sa plece cineva de la cina la shaorma, dar nici sa nu se mai poata misca de pe scaun nu-mi doresc. Deasemenea voi gati cu cele mai bune ingrediente la care am acces.
Si pentru ca as vrea sa stiu ce va doriti de la o astfel de seara, va invit sa-mi faceti sugestii cu privire la orice aspect al unui astfel de eveniment. Puteti rasfoi blogul de fata si sa-mi spuneti ce anume v-ar placea sa mancati din ce am postat, sauputeti sa-mi sugerati si alte feluri care v-au placut, dar pe care nu aveti timp, chef sau vi se par prea complicate pentru a le gati voi insiva.
Am si o intrebare, in legatura cu pretul, la care m-ar ajuta sa-mi raspundeti.
Inca nu am stabilit nici meniul nici frecventa evenimentelor, cu atat mai putin data primului dintre ele, dar, va invit sa va inscrieti aici si va voi comunica toate detaliile atunci cand le voi stabili.
Mai jos aveti cateva fotografii cu felurile pe care este posibil sa le gatesc la evenimentele urmatoare.
Cele mai noi comentarii