• Lovefood.ro
  • Despre noi
  • Autori
    • Bogdan Cioc
    • Hanna Morgen
  • Categorii
    • Anotimpuri
      • Iarna
      • Primavara
      • Toamna
      • Vara
    • Articole
      • Ingrediente de sezon
      • Jurnalul unei gradinarite
    • Bucatarii
      • Asiatica
      • Balcanica
      • Britanica
      • Frantuzeasca
      • Italieneasca
      • Mediteraneana
      • Orientala
      • Spaniola
      • Transilvana
    • Ce gatim
      • Aperitive
      • Bauturi
      • ciocolata
      • De baza
      • Deserturi
      • Feluri principale
      • Garnituri
      • Mic dejun
      • Paine
      • Paste
      • peste
      • Pui
      • Salate
      • Supe
      • Usor de gatit
      • Vegetarian
      • vita
    • Evenimente
    • No comment
    • Orez
    • porc
    • Producatori/distribuitori
    • Stiri
    • Tehnici de baza
    • Unde Mancam
  • Contact

Sambata 1 martie 2014, Lente sunt eu

de Bogdan Cioc in Evenimente, pe 27 February, 2014
1800130_648441575223300_310886425_o

Mi-am dorit de mult sa am un restaurant pe mana timp de o zi. Sa gatesc ce vreau, sa pun ce muzica vreau si sa pun fotografiile mele pe pereti. Acum, la invitatia celor de la Lente, visul a devenit realitate.  Evenimentul face parte din seria Lente Subiectiv, iar conceptul este despre cum spatiul gazda se muleaza pe personalitatea invitatului, timp de o zi. Imaginila insa vor ramane in ambele locatii Lente (Praporgescu si Arcului), pana la 1 iunie 2014.

Spre deosebire de un vernisaj obisnuit, artistul va fi prezent…in bucatarie. Dupa ce va fi servit desertul, vom putea sa schimbam impresii in liniste, asa ca nu parasiti localul imediat dupa cina.

Locurile sunt limitate, asa ca va trebui sa rezervati o masa daca vreti sa participati.

 

 

 

 

 

 

 

MENIU

^ Supă de cartofi copți cu gnocchi || Baked potatoes soup with gnocchi (12 lei)
^ Pui la cuptor cu morcovi caramelizati si orez cu verdeturi, fistic si migdale|| Roast chicken with glazed carrots and Herby rice pilaf with pistachios and almonds(30 lei)
(bucăți de pui la cuptor 200g, morcovi, ceapă spaniolă, scorțișoară, anason, migdale, fistic, coajă de lămâie și portocală, pătrunjel, coriandru, mentă, chives, orez basmati // oven baked chicken, carrots, Spanish onion, cinnamon, star anise, almonds, pistacchio, lemon and orange zest, parsley, coriander, mint, chives, basmati rice)
^ Marchiză de ciocolată amaruie|| Darkchocolate marquise (15 lei)

Meniu complet || Three course meal (50 lei)

REZERVĂRI || rezervari@lente.ro || 021 310.74.24

Share
Tweet
Inapoi la articole »

2 raspunsuri la Sambata 1 martie 2014, Lente sunt eu

  1. Elena says:
    2 March, 2014 at 11:36

    Felicitari si sper sa ma repeti experienta :) Am fost aseara la Lente si m-am simtit foarte bine. Atmosfera placuta, fotografii grozave, primire cu ghiocei, sa nu mai vorbesc despre mancare. Am servit un meniu si mi-au placut mult in special orezul cu verdeturi, fistic si migdale ( astept reteta pe site :) ) si marchiza de ciocolata amaruie care l-a cucerit si pe prietenul meu si pe care vreau sa o gatesc si eu cu prima ocazie. Imi pare rau ca nu am putut sa stau pana la final, mi-ar fi facut o mare placere sa ne cunoastem, dar poate data viitoare. Mult succes in continuare!

    Reply
    • Bogdan Cioc says:
      2 March, 2014 at 14:35

      Multumesc! Sunt incantat de faptul ca v-ati simtit bine.

      Reply

Leave a Reply to Bogdan Cioc Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bogdan Cioc Food Photography

Autori:

  • Bogdan Cioc (65)
  • Hanna Morgen (1)

Categorii:

  • Anotimpuri (0)
    • Iarna (14)
    • Primavara (8)
    • Toamna (18)
    • Vara (18)
  • Articole (14)
    • Ingrediente de sezon (1)
    • Jurnalul unei gradinarite (0)
  • Bucatarii (0)
    • Asiatica (1)
    • Balcanica (3)
    • Britanica (1)
    • Frantuzeasca (2)
    • Italieneasca (9)
    • Mediteraneana (4)
    • Orientala (1)
    • Spaniola (2)
    • Transilvana (0)
  • Ce gatim (36)
    • Aperitive (7)
    • Bauturi (0)
    • ciocolata (2)
    • De baza (2)
    • Deserturi (7)
    • Feluri principale (8)
    • Garnituri (2)
    • Mic dejun (1)
    • Paine (1)
    • Paste (6)
    • peste (7)
    • Pui (5)
    • Salate (2)
    • Supe (7)
    • Usor de gatit (4)
    • Vegetarian (5)
    • vita (1)
  • Evenimente (3)
  • No comment (1)
  • Orez (2)
  • porc (2)
  • Producatori/distribuitori (0)
  • Stiri (0)
  • Tehnici de baza (2)
  • Unde Mancam (7)

Cele mai noi comentarii

  • Irina on Sulina: trei zile intr-o vagauna
  • Supe bază (stock-uri, fond-uri)- cu diverse tipuri de carne on Ce facem cu resturile de pui?
  • Bogdan Cioc on Bă, esti o rusine pentru umanitate
  • andu on Bă, esti o rusine pentru umanitate
  • Bogdan Cioc on Supa de cartofi copti cu gnocchi

Links

  • BBC food
  • Channel4 Food
  • Chef's Stories
  • Tartelette

Taguri:

antipastti ardei Austria bacon banane biscuiti branza briose bscotti budapesta busuioc cartofi ciuperci cutite dorada dovleac dovlecel dulciuri fasole feta fructe lamaie Leura lovefood mazare menza oua paste peste primavara primul post pui Quiche restaurante ricotta rosii salate scule sofran sparanghel supa ungaria Viena vinete vita
© 2011 - 2019 lovefood.ro | developed by Mihai Ciobanu