• Lovefood.ro
  • Despre noi
  • Autori
    • Bogdan Cioc
    • Hanna Morgen
  • Categorii
    • Anotimpuri
      • Iarna
      • Primavara
      • Toamna
      • Vara
    • Articole
      • Ingrediente de sezon
      • Jurnalul unei gradinarite
    • Bucatarii
      • Asiatica
      • Balcanica
      • Britanica
      • Frantuzeasca
      • Italieneasca
      • Mediteraneana
      • Orientala
      • Spaniola
      • Transilvana
    • Ce gatim
      • Aperitive
      • Bauturi
      • ciocolata
      • De baza
      • Deserturi
      • Feluri principale
      • Garnituri
      • Mic dejun
      • Paine
      • Paste
      • peste
      • Pui
      • Salate
      • Supe
      • Usor de gatit
      • Vegetarian
      • vita
    • Evenimente
    • No comment
    • Orez
    • porc
    • Producatori/distribuitori
    • Stiri
    • Tehnici de baza
    • Unde Mancam
  • Contact

Salata de loboda, leurda si rucola cu nuci si branza cu mucegai albastru

de Bogdan Cioc in Primavara, Salate, Usor de gatit, pe 27 April, 2012
salata-loboda-leurda-nuci-branza-cu-mucegai-albastru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ati simtit vreodata ca v-a ajuns? Ca ati exagerat cu carnea? Cu ouale? Cu sarmalele? Ati avut senzatia ca vreti sa mancati doar salate cateva zile? Cateva nuci, o legatura de leurda, una de loboda si niste branza cu mucegai albastru va vor scapa de senzatia ca sunteti un sac de cartofi si in cateva zile va veti putea incheia la sireturi fara ajutorul familiei.

 

Ingrediente

Pentru 4 portii:

- 2 legaturi de leurda
- 4 legaturi de loboda
- 2 legaturi de rucola
- 15-20 nuci
- 200g branza cu mucegai albastru
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lamaine, doar zeama
- 1 lingurinta mustar cu boabe intregi
- sare de mare si piper negru

Metoda

Spalati toate frunzele, si asezati-le intr-un bol.
Preparati dressingul amestecand mustarul, uleiul de masline, zeama de lamaie, sarea si piperul.
Spargeti nucile si puneti miezul in bol.
Adaugati dressingul si amestecati.
Taiati branza si asezati-o deasupra.
Stropiti cu ulei de masline si rasniti un pic de piper.
Serviti imediat.

 

 

 

Share
Tweet
Inapoi la articole »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bogdan Cioc Food Photography

Autori:

  • Bogdan Cioc (65)
  • Hanna Morgen (1)

Categorii:

  • Anotimpuri (0)
    • Iarna (14)
    • Primavara (8)
    • Toamna (18)
    • Vara (18)
  • Articole (14)
    • Ingrediente de sezon (1)
    • Jurnalul unei gradinarite (0)
  • Bucatarii (0)
    • Asiatica (1)
    • Balcanica (3)
    • Britanica (1)
    • Frantuzeasca (2)
    • Italieneasca (9)
    • Mediteraneana (4)
    • Orientala (1)
    • Spaniola (2)
    • Transilvana (0)
  • Ce gatim (36)
    • Aperitive (7)
    • Bauturi (0)
    • ciocolata (2)
    • De baza (2)
    • Deserturi (7)
    • Feluri principale (8)
    • Garnituri (2)
    • Mic dejun (1)
    • Paine (1)
    • Paste (6)
    • peste (7)
    • Pui (5)
    • Salate (2)
    • Supe (7)
    • Usor de gatit (4)
    • Vegetarian (5)
    • vita (1)
  • Evenimente (3)
  • No comment (1)
  • Orez (2)
  • porc (2)
  • Producatori/distribuitori (0)
  • Stiri (0)
  • Tehnici de baza (2)
  • Unde Mancam (7)

Cele mai noi comentarii

  • Irina on Sulina: trei zile intr-o vagauna
  • Supe bază (stock-uri, fond-uri)- cu diverse tipuri de carne on Ce facem cu resturile de pui?
  • Bogdan Cioc on Bă, esti o rusine pentru umanitate
  • andu on Bă, esti o rusine pentru umanitate
  • Bogdan Cioc on Supa de cartofi copti cu gnocchi

Links

  • BBC food
  • Channel4 Food
  • Chef's Stories
  • Tartelette

Taguri:

antipastti ardei Austria bacon banane biscuiti branza briose bscotti budapesta busuioc cartofi ciuperci cutite dorada dovleac dovlecel dulciuri fasole feta fructe lamaie Leura lovefood mazare menza oua paste peste primavara primul post pui Quiche restaurante ricotta rosii salate scule sofran sparanghel supa ungaria Viena vinete vita
© 2011 - 2019 lovefood.ro | developed by Mihai Ciobanu